Víte jak udělat skvělý zapamatovatelný dojem?

Víte jak udělat skvělý zapamatovatelný dojem? Ať už vy osobně, nebo vaši partneři nebo blízcí? Prvních několik minut setkání s důležitým člověkem hraje významnou roli, podstatné je, jaký dojem zanecháte (jak si Vás dlouhodobě bude pamatovat).

Mnohdy nestačí jen upravený zevnějšek, odpovídající oblečení, kultivovaný projev, běžné zdvořilosti, ale je třeba i něčím výrazným až unikátním zaujmout, oslovit, stát se zapamatovatelným, vystoupit z davu. Často to ovlivní Váš dlouhodobý vztah nebo pracovní úspěchy (úspěch u pohovoru, na klíčovém meetingu) aj. Důležitou roli hrají nejen slovní projev, ale i řeč těla, dále pak něco zajímavého, zapamatovatelného, co Váš protějšek osloví a vzpomene si i po delší době. Může to ukázat, jak jste praktičtí, organizovaní nebo pečliví, jaký máte vkus, zájem, myšlenkové nastavení, co pro vás má hodnotu. Předmět může být vhodným objektem úvodní konverzace, stejně tak cílem otázek ze strany Vašeho protějšku.  

To vše přinášet je naším posláním. U nás se zaměřujeme na zajímavé (unikátní) produkty, které Vám usnadní Vaše každodenní činnosti, ale zůstanou v paměti i Vašemu okolí. Často lze zaujmout unikátním designem (tvarem), funkcí, praktičností nebo barvou (gun metal, zlatá, Monaco, carbon..). V jednotlivých kategoriích vždy najdete řadu vhodných reprezentantů k výše popsanému účelu. Na úvodní straně e-shopu naleznete často ty nejoblíbenější i sezónní reprezentativní produkty. Nyní si stačí jen vybrat. 

V přídadě potřeby se na nás neváhejte obrátit s dotazem na e-mail: e-shop@proretail.cz . 

S přátelským pozdravem Tým BusinessStyle