Jak vybrat jedinečný dárek pro své blízké nebo obchodní partnery?

Naším posláním je nabídnout našim zákazníkům jedinečné produkty, kterými udělají skvělý a zapamatovatelný dojem, produkty, které budou dělat dlouhodobou radost a hlavně dobře sloužit. Vybíráme kvalitní produkty od předních světových značek, některé distribuujeme jako výhradní distributor pro ČR a SR.

Jak vybrat jedinečný dárek pro své blízké nebo obchodní partnery? Zamyslete se, co by jim při jejich práci, činnostech a všedním dnu mohlo udělat radost, chybět jim, posunulo by je při jejich aktivitách. Ideálním reprezentantem praktických dárků jsou značky TROIKA, Contigo, Tru Virtu, nebo více stylové a reprezentativní produtky značek Hugo Boss, Mont Blanc, Caran d'Ache, nebo tradiční oblíbená značka Parker.

Určitě nahlédněte do našich hlavních kategoriíhttps://www.businessstyle.cz/darky/ , rozdělené podle účelu či uživatele, množství inspirace můžete nalézt v následujících kategoriíchhttps://www.businessstyle.cz/top-produkty/ , chytré doplňky https://www.businessstyle.cz/doplnky/  a reprezentativní produkty: https://www.businessstyle.cz/dalsi-doplnky/.

Další inspiraci můžete nalézt na hlavní straně v jednotlivých tématických oddílech pro aktuální období, dále pak brouzdáním po jednotlivých záložkách - kategoriích na našem webu, případně využijte řádek vyhledávání na titulní straně. Jako poděkování za Váš zájem nabízíme jednorázovou slevu a kód pro první objednávku na slevu -100 Kč:styl2018. Zadejte prosíme během objednávky. (u objednávek nad 1.000 Kč)

Děkujeme a přejeme hlavně pevné zdraví, pracovní i osobní úspěchy ve Vašich každodenních činnostech. V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit prostřednictvím e-mailu: e-shop@proretail.cz

S přátelským pozdravem Tým BusinessStyle