E-shop BusinessStyle.cz aneb kde se vzal..

Už dávno jsme přemýšleli, že bychom rádi měli stylový e-shop, ale s jakým sortimentem? Myšlenkou? Pro koho? Sami děláme business, vlastně roky se pohybujeme v businessu – asi tak 13 let? Jako by to bylo let dvacet:-) Za tu dobu jsme zažili nezpočet situací, příležitostí, krátkých okamžiků, kdy často roli hrály maličkosti, ovlivněné momentálním rozpoložením, konstalací, účastníky nebo místem.

Jedno mají tyto situace společné, vše začíná u dojmu, můžeme říci prvního dojmu, určitého řekněme obalu, správně vzhledu. Dojem uděláte často jen jeden. Něčím výjimečným zaujmout – oslovit – snad i ohromit můžete také jen někdy a v omezeném čase. Proto je dobré mít čím a být na výjimečné situace připraveni. Důležité jednání? Schůzka? Pohovor? Určitě je významné co máte v hlavě, co z Vás vypadne, když je to potřeba. Často Vás však mohou podpořit maličkosti. Dávno zkušení první pohlédnou na boty, oblek, kvalitu žehlení, to už je tradice a trochu i samozřejmost, i když je stále možné vidět jedince, kteří to neřeší.

My se zaměřujeme i na to další, na praktické doplňky, které dotvoří vzhled, zaujmou a mají styl, dodají image. Vpíší se do paměti, ideálně utkví s myšlenkou to je dobrý nápad, nebo hmm, chytré, praktické, supr. Byl by to dobrý dárek. Najdete jich zde na jednom místě dostatek, stačí si jen vybrat. Sami je řadu let používáme, pro Vás jsme rozšířili sortiment a vybrali varianty v několika cenových pásmech, aby si vybral opravdu každý. Přejeme příjemné vyhledávání a v případě dotazů se na nás určitě obraťte.

Náš tým